10 maart 2023

Geslaagde NLdoet!

Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in Dalfsen als op de locatie in Lemelerveld kon Rosengaerde rekenen op de hulp van een groep vrijwilligers die deze dag flink de handen uit de mouwen hebben gestoken. Ontzettend fijn dat mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep mee te komen helpen!

Ondanks het druilerige weer werden in Dalfsen de verschillende tuinen van Rosengaerde onder handen genomen. Er werd schoongemaakt, het meubilair werd tevoorschijn getoverd en nieuwe plantjes vonden hun plek. Klaar voor de lente dus! Tussen de bedrijven door was er tijd voor een gebakje, gebracht door Univé Dalfsen. Dat ging er natuurlijk goed in.

In het Anker in Lemelerveld werd het Atrium gepoetst en opgevrolijkt. Stofzuigen, poetsen en het planten van fleurige plantjes maakte hier een mooi verschil.

Rosengaerde is ontzettend dankbaar voor de hulp van de vrijwilligers, onder wie een aantal leerlingen van het Carmel College. Als dank kregen alle deelnemers een heerlijke lunch aangeboden.

Meer nieuwsberichten

Tweelingzussen vieren hun 90e verjaardag bij Rosengaerde

De Tweelingzussen Dicky Roebers-Van den Berg en Riek Slendebroek-Van den Berg vierden samen met hun familie dat ze allebei 90 jaar zijn geworden.

Lees meer

Enthousiaste deelnemers genieten van wandel3daagse.

Op woensdag 5 juni startten 40 deelnemers aan de wandel3daagse.

Lees meer

Vrijwilligersfeest Rosengaerde

Een dank je wel voor alle fantastische hulp van de vrijwilligers !!

Lees meer