22 februari 2024

Gotink Catering zet maaltijdservice van Rosengaerde voort

Dinsdag 20 februari jl. tekenden Rosengaerde en Gotink Catering B.V. een intentieverklaring om Tafeltje Dekje per 1 oktober a.s. over te dragen aan Gotink Catering B.V.

Half januari van dit jaar hebben meerdere maaltijdleveranciers zichzelf gepresenteerd om de inmiddels 50 jaar bestaande maaltijdservice van Rosengaerde voort te zetten.
De grootkeuken zal door de verhuizing van het verzorgingstehuis aan de Pastoriestraat naar de nieuwbouw, einde van dit jaar sluiten.

Een selectiecommissie bestaande uit medewerkers, cliënten en vrijwilligers waren het er unaniem over eens dat Gotink Caterink B.V. de meest geschikte partij is. Door de jarenlange ervaring in het leveren van warme maaltijden aan huis is de keuze op deze leverancier gevallen.

Al is de verhuizing van het verpleeghuis pas begin volgend jaar, het heeft nu al impact op de organisatie, de cliënten en de omgeving. Voor Rosengaerde was het daarom belangrijk om de selectie van een maaltijdleverancier tijdig af te ronden.

Zowel Rosengaerde als Gotink Catering zijn achter de schermen hard aan het werk om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De maaltijdcliënten mogen zo min mogelijk last hebben van deze verandering.

Meer nieuwsberichten

Wereldgezondheidsdag: Mijn gezondheid, mijn recht

Vandaag is het wereldgezondheidsdag. Al vanaf 1995 organiseert de Wereldgezondheidsorganisatie deze bijzondere dag. De datum staat gelijk met de oprichtingsdatum van de WHO (World Health Organization), door de Verenigde Naties op 7 April 1948. Een dag om stil te staan bij de volksgezondheid in het algemeen. Ieder jaar staat de dag in het teken van…

Lees meer

Nieuwbouw Rosengaerde bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van het nieuw te bouwen zorgcentrum aan de Bronstijd in Dalfsen is bereikt. Donderdag 14 maart zijn rond het middaguur genodigden, medewerkers van Rosengaerde en Kuiper Bouw samengekomen om dit op de plek zelf te vieren.

Lees meer

Ontwapenende documentaire ‘Human Forever’

Op donderdag 29 februari heeft een werkgroep van Samen Vooruit een filmavond georganiseerd in de Stoomfabriek in Dalfsen. De avond werd gesponsord door zorgcentrum Rosengaerde, woonstichting Vechthorst, Bibliotheek Dalfsen en welzijnsorganisatie Saam Welzijn. Bezoekers hebben de documentaire ‘Human Forever’ gezien, een indrukwekkende film over leven met dementie. Na het bekijken van ‘Human Forever’ wisselden bezoekers…

Lees meer