22 februari 2024

Gotink Catering zet maaltijdservice van Rosengaerde voort

Dinsdag 20 februari jl. tekenden Rosengaerde en Gotink Catering B.V. een intentieverklaring om Tafeltje Dekje per 1 oktober a.s. over te dragen aan Gotink Catering B.V.

Half januari van dit jaar hebben meerdere maaltijdleveranciers zichzelf gepresenteerd om de inmiddels 50 jaar bestaande maaltijdservice van Rosengaerde voort te zetten.
De grootkeuken zal door de verhuizing van het verzorgingstehuis aan de Pastoriestraat naar de nieuwbouw, einde van dit jaar sluiten.

Een selectiecommissie bestaande uit medewerkers, cliënten en vrijwilligers waren het er unaniem over eens dat Gotink Caterink B.V. de meest geschikte partij is. Door de jarenlange ervaring in het leveren van warme maaltijden aan huis is de keuze op deze leverancier gevallen.

Al is de verhuizing van het verpleeghuis pas begin volgend jaar, het heeft nu al impact op de organisatie, de cliënten en de omgeving. Voor Rosengaerde was het daarom belangrijk om de selectie van een maaltijdleverancier tijdig af te ronden.

Zowel Rosengaerde als Gotink Catering zijn achter de schermen hard aan het werk om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De maaltijdcliënten mogen zo min mogelijk last hebben van deze verandering.

Meer nieuwsberichten

Tweelingzussen vieren hun 90e verjaardag bij Rosengaerde

De Tweelingzussen Dicky Roebers-Van den Berg en Riek Slendebroek-Van den Berg vierden samen met hun familie dat ze allebei 90 jaar zijn geworden.

Lees meer

Enthousiaste deelnemers genieten van wandel3daagse.

Op woensdag 5 juni startten 40 deelnemers aan de wandel3daagse.

Lees meer

Vrijwilligersfeest Rosengaerde

Een dank je wel voor alle fantastische hulp van de vrijwilligers !!

Lees meer