15 maart 2024

Nieuwbouw Rosengaerde bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van het nieuw te bouwen zorgcentrum aan de Bronstijd in Dalfsen is bereikt. Donderdag 14 maart zijn rond het middaguur genodigden, medewerkers van Rosengaerde en Kuiper Bouw samengekomen om dit op de plek zelf te vieren.

“Weer een mijlpaal voor Rosengaerde,” noemt Margot Seip, bestuurder van Rosengaerde, dit moment. “Het is de missie van Rosengaerde om ouderen in Dalfsen zo lang mogelijk eigenaar te laten zijn van hun eigen leven. Het nieuwe zorggebouw sluit niet alleen aan op de veranderende behoeftes van de oudere mens, maar ook op die van de huidige maatschappij.”

Het complex is bovengemiddeld duurzaam. Bovendien is het zo ontworpen dat de zelfstandigheid en geborgenheid van de bewoners hand in hand gaan met de hoog complexe zorg die Rosengaerde biedt.

Remco Mensink van Kuiper Bouw opende met de bouwvakkers te bedanken voor hun inzet in weer en wind. Hierdoor ligt de bouw nog steeds op schema. Vanaf 2025 gaat stichting Rosengaerde hier een plek bieden aan tachtig cliënten.

Na het welkomstwoord en confetti was er voor iedereen een warme snack van de SnackJacker.

Bekijk hier een kort filmpje

Meer nieuwsberichten

Tweelingzussen vieren hun 90e verjaardag bij Rosengaerde

De Tweelingzussen Dicky Roebers-Van den Berg en Riek Slendebroek-Van den Berg vierden samen met hun familie dat ze allebei 90 jaar zijn geworden.

Lees meer

Enthousiaste deelnemers genieten van wandel3daagse.

Op woensdag 5 juni startten 40 deelnemers aan de wandel3daagse.

Lees meer

Vrijwilligersfeest Rosengaerde

Een dank je wel voor alle fantastische hulp van de vrijwilligers !!

Lees meer