8 december 2023

Thuiszorg beoordeeld met prachtig cijfer

Jaarlijks meet PREM de ervaringen van cliënten in de thuiszorg aan de hand van een korte vragenlijst. Ook dit jaar konden cliënten tussen 9 oktober en 11 november deze vragenlijst invullen. De respons was dit jaar maar liefst 62,1 %, waarmee het onderzoek een goed beeld oplevert van hoe onze cliënten de zorg ervaren en waar nog verbetermogelijkheden zijn.

We zijn blij met de uiteindelijke score, die dit jaar uitkomt op een prachtige 8,2. Een mooie pluim voor onze medewerkers in de thuiszorg!

Meer nieuwsberichten

Ontwapenende documentaire ‘Human Forever’

Op donderdag 29 februari heeft een werkgroep van Samen Vooruit een filmavond georganiseerd in de Stoomfabriek in Dalfsen. De avond werd gesponsord door zorgcentrum Rosengaerde, woonstichting Vechthorst, Bibliotheek Dalfsen en welzijnsorganisatie Saam Welzijn. Bezoekers hebben de documentaire ‘Human Forever’ gezien, een indrukwekkende film over leven met dementie. Na het bekijken van ‘Human Forever’ wisselden bezoekers…

Lees meer

Gotink Catering zet maaltijdservice van Rosengaerde voort

Dinsdag 20 februari jl. tekenden Rosengaerde en Gotink Catering B.V. een intentieverklaring om Tafeltje Dekje per 1 oktober a.s. over te dragen aan Gotink Catering B.V.

Lees meer

Bezoek college B&W Dalfsen aan Rosengaerde

Dinsdagmiddag 13 februari heeft het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen een bezoek aan Rosengaerde gebracht.

Lees meer