Lettertype aanpassen A+ A-
Open huis Rosengaerde 20 maart gaat niet door

Het Corona-virus verspreidt zich steeds verder in Nederland. Ouderen, dus ook de cliënten van Rosengaerde, behoren tot een kwetsbare doelgroep. Zorgcentrum Rosengaerde wil de gezondheid van haar cliënten, en ook die van haar medewerkers, zo goed mogelijk waarborgen. Daarom treffen we een aantal voorzorgsmaatregelen.

 

Eén van die maatregelen is dat we uit voorzorg besloten hebben om het Open Huis en de officiële opening van de nieuwe ruimtes tijdens de Ontdek de zorg week op 20 maart te annuleren.

We hebben ervoor gekozen om het regio advies te volgen. Dit betekent dat we bijeenkomsten waarbij we grote groepen ‘van buiten’ in contact brengen met onze cliënten niet door laten gaan.

De nieuwe ruimtes willen wij op een later moment nog wel officieel openen, mede als dank voor ieders inbreng. Wanneer dat zal zijn is op dit moment nog niet bekend.


Welke voorzorgsmaatregelen treft Zorgcentrum Rosengaerde?

De coördinatie van de aanpak rondom het coronavirus ligt bij landelijke instanties zoals het RIVM en het ministerie van VWS. Zorgcentrum Rosengaerde volgt de landelijke richtlijnen. Er is nauw contact met de GGD in onze regio. Onze organisatie heeft, zoals gebruikelijk in dit soort situaties, een speciaal team samengesteld dat de landelijke ontwikkelingen op de voet volgt en snel kan handelen.

 

Komt u op bezoek?
Wilt u op bezoek komen, dan bent u nog steeds van harte welkom! Wij vragen u
wel de hygiëneadviezen te volgen. Bij de ingang van al onze locaties hangen bordjes om u daarop te wijzen. De adviezen gelden ook als u dagbesteding bezoekt.
Komt u net terug uit een risicogebied dan vragen we u om uw bezoek uit te stellen totdat u zeker weet dat u geen klachten krijgt (14 dagen na terugkomst).

 

Meer informatie?
Met vragen over het coronavirus kunt u terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.
Of kijk op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 of de rijksoverheid
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home