Lettertype aanpassen A+ A-
Personenalarmering Avics – HC950

U woont…

…in één van onze aanleunwoningen aan de Grote Brandkolk, Pleijendal of Schoolstraat en u heeft een indicatie Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) waarbij u wijkverpleging afneemt van Rosengaerde.


Het gebruik van deze alarmering valt onder uw indicatie. U ontvangt personenalarmering (de HC950) via Avics. Bij de alarmering HC950 zit standaard één halsalarm. Komt u als echtpaar wonen bij Rosengaerde en heeft één van u een indicatie? U kunt dan een tweede halsalarm afnemen tegen een huurprijs van €4,00 per maand. Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over de HC950.

 

De personenalarmering wordt verzorgd door Rosengaerde. Heeft u vragen over de alarmering? Neem dan contact op met team Klantadvies. U bereikt hen via het algemene telefoonnummer (0529) 43 15 41 of via het e-mailadres klantadvies@rosengaerde.nl.

 

Over HC950

Een HC950 is een slimme zorgunit die in uw woon- en/of slaapkamer aan de muur wordt bevestigd. Als het apparaat een beweging of alarm registreert dat is aangemerkt als mogelijke alarmsituatie, geeft de HC950 dit via de smartphone door aan een medewerker van Rosengaerde. Via de ZorgApp bekijkt de medewerker de alarmmelding. Ook kan de zorgmedewerker een spreek- en luisterverbinding openen om te vragen wat er aan de hand is en of hulp gewenst is. De medewerker kan zo snel en op afstand beoordelen of bezoek aan u noodzakelijk of wenselijk is.

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home