Lettertype aanpassen A+ A-
Personenalarmering FocusCura

U woont…

…in de wijk. U woont dus niet in aan Pleijendal, de Schoolstraat, de Grote Brandkolk of het verpleeghuis van Rosengaerde.

 

Bij het afnemen van professionele personenalarmering is het een voorwaarde dat u beschikt over een sleutelkluis. U kunt zelf een sleutelkluis aanschaffen, deze moet wel voldoen aan het veiligheidskeurmerk. U kunt er ook voor kiezen een sleutelkluis aan te schaffen via FocusCura.

 

 

  • Bent u verzekerd bij een andere maatschappij dan Achmea? Dan vindt u hieronder de juiste aanmeldformulieren. De kosten voor de alarmering en sleutelkluis vindt u in het formulier.

Door te klikken op deze link kunt u Personenalarmering cAlarm (Start/ Focus) van FocusCura aanvragen.

 

Door te klikken op deze link kunt u een Sleutelkluis cKey Pin (Plus) van FocusCura aanvragen.

U heeft Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT)

Alarmering

Het gebruik van deze alarmering valt onder uw indicatie, er zijn voor u geen verdere kosten aan verbonden. Voorwaarde hierbij is dat Rosengaerde de thuiszorg levert. Heeft u vragen over de alarmering? Neem dan contact op met team Klantadvies. U bereikt hen via het algemene telefoonnummer (0529) 43 15 41 of via het e-mailadres klantadvies@rosengaerde.nl.

Sleutelkluis

Rosengaerde regelt voor u een sleutelkluis voor toegang tot uw woning. De plaatsing ervan gaat uiteraard in overleg met u.

 

Over FocusCura

Hier leest u meer informatie over de mogelijkheden die we bieden in samenwerking met FocusCura. FocusCura biedt personenalarm cAlarm en sleutelkluisjes.

 

Personenalarmering


FocusCura biedt het personenalarm cAlarm in de varianten Start en Comfort. Met cAlarm kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Zo kan er bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp komen. cAlarm personenalarmering is een alarmknop die bestaat uit minimaal twee onderdelen:

1. Een basisstation, dat op een centrale plek in uw huis komt te staan.
2. Een draadloze zender met een alarmknop, die u bijvoorbeeld om uw hals of pols kunt dragen.

 

Zolang u in of om het huis bent, staat de zender in contact met het basisstation. Zodra u op de alarmknop drukt, gaat er direct een melding naar de alarmcentrale. De alarmcentrale schakelt vervolgens de door u gekozen mensen in. Dit kunnen mensen uit uw persoonlijke omgeving zijn (sociale opvolging) of professionele zorgverleners.

Bij cAlarm Comfort regelt FocusCura de aansluiting en verbinding. Betaalt u al voor een internet- en telefoonverbinding? Dan kunt ook kiezen voor cAlarm Start.

 

Sleutelkluisjes

FocusCura biedt sleutelkluisjes in twee varianten, zodat u er op kunt vertrouwen dat zorgverleners, familie en vrienden altijd toegang hebben tot uw woning. De cKey Pin is een veilige en voordelige sleutelkluis met Europees keurmerk Sold Secure. De installatie is alleen mogelijk op een muur. De cKey Pin Plus heeft het Nederlandse keurmerk SKG. Installatie is mogelijk op de muur en deur.

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home