Lettertype aanpassen A+ A-
Personenalarmering Kleine Brandkolk – Avics – HC950

U woont…

…in appartementencomplex de Kleine Brandkolk. 
Het gebruik van deze alarmering valt onder uw indicatie. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over HC950.

 

De personenalarmering wordt verzorgd door Rosengaerde. Heeft u vragen over de alarmering? Neem dan contact op met team Klantadvies. U bereikt hen via het algemene telefoonnummer (0529) 43 15 41 of via het e-mailadres klantadvies@rosengaerde.nl.

 

Over HC950

Een HC950 is een slimme zorgunit die in uw woon- en/of slaapkamer aan de muur wordt bevestigd. Als het apparaat een beweging of alarm registreert dat is aangemerkt als mogelijke alarmsituatie, geeft de HC950 dit via de smartphone door aan een medewerker van Rosengaerde. Via de ZorgApp bekijkt de medewerker de alarmmelding. Ook kan de zorgmedewerker een spreek- en luisterverbinding openen om te vragen wat er aan de hand is en of hulp gewenst is. De medewerker kan zo snel en op afstand beoordelen of bezoek aan u noodzakelijk of wenselijk is.

Het laatste nieuws
Datalek in communicatieplatform Caren
Gisteren zijn wij door onze softwareleverancier Nedap geïnformeerd over een grootschalig datalek in het communicatieplatformLees meer...
Home