Lettertype aanpassen A+ A-
Schoonmaakondersteuning

Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. We bespreken eerst wat uw specifieke wensen zijn. En overleggen wat u zelf nog kan of waarmee mensen uit uw directe omgeving u kunnen helpen.

 

Neem contact op met onze klantadviseurs voor het maken van een afspraak. Zij kunnen u uitleggen wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden.

 

Mogelijk kunt u een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waarbij u via het Wmo-loket van de gemeente ondersteuning krijgt. Of uitgebreidere hulp als dat nodig is. U betaalt dan een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie.

 

Ook als u niet in aanmerking komt voor overheidsregelingen, bent u van welkom bij Rosengaerde. Wij bieden u particuliere huishoudelijke hulp, waarvoor u maandelijks een factuur van ons ontvangt. Voor meer praktische informatie bieden wij u op deze website informatie over tarieven en voorwaarden.

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home