Lettertype aanpassen A+ A-
Schoonmaakondersteuning

Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. We bespreken eerst wat uw specifieke wensen zijn. En overleggen wat u zelf nog kan of waarmee mensen uit uw directe omgeving u kunnen helpen.

 

Neem contact op met onze klantadviseurs voor het maken van een afspraak. Zij kunnen u uitleggen wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden.

 

Mogelijk kunt u een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waarbij u via het Wmo-loket van de gemeente ondersteuning krijgt. Of uitgebreidere hulp als dat nodig is. U betaalt dan een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie.

 

Ook als u niet in aanmerking komt voor overheidsregelingen, bent u van welkom bij Rosengaerde. Wij bieden u particuliere huishoudelijke hulp, waarvoor u maandelijks een factuur van ons ontvangt. Voor meer praktische informatie bieden wij u op deze website informatie over tarieven en voorwaarden.

Het laatste nieuws
Start Mantelzorgspreekuur Dalfsen
Mantelzorg is iets wat vaak uit liefde voor een ander gedaan wordt. Dankzij de mantelzorgerLees meer...