Lettertype aanpassen A+ A-
Margot Seip nieuwe directeur bestuurder Rosengaerde

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Stichting Rosengaerde een nieuwe directeur-bestuurder aangesteld.

 

Vanaf het nieuwe jaar start Margot Seip in deze rol. Zij volgt Esther Liefers op, die per november afscheid nam van het Dalfser woonzorgcentrum. Seip werd aangesteld door de Raad van Toezicht.

 

Met Margot Seip heeft Rosengaerde iemand met een schat aan ervaring in huis gehaald. Zo bekleedde zij al zeventien jaar verschillende leidinggevende functies. Ook zat ze eerder op de stoel als directeur binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg. De afgelopen twee jaar is Seip werkzaam geweest als strategisch adviseur bestuurlijke samenwerking met de focus op regionale netwerkzorg en innovatie.

 

Over haar start bij Rosengaerde is Margot Seip enthousiast. “Ik sta voor warme en betekenisvolle zorg, voor verbinding en ontwikkeling van de interne organisatie. En natuurlijk voor de samenwerking met de omgeving in het zorglandschap”, aldus Seip. “Er zijn nog volop mogelijkheden om Rosengaerde op deze terreinen verder door te ontwikkelen en daar ga ik graag mee aan de slag.”

 

De Raad van Toezicht heeft het volle vertrouwen in Margot Seip en verwacht dat zij met haar ondernemende en verbindende kwaliteiten de ingezette veranderingen verder door kan voeren.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home