Lettertype aanpassen A+ A-
Bewoners nemen intrek in appartementen Pniël

Het is zover, de bewoners van de splinternieuwe appartementen op locatie Pniël hebben hun sleutel. De 21 appartementen aan de Ruitenborghstraat, verhuurd door woonzorgcentrum Rosengaerde, zijn klaar om verder ingericht te worden. De bewoners namen op 1 december de sleutel van hun nieuwe appartement in ontvangst. De officiële opening van de locatie volgt in januari.

 

Alle 21 appartementen van de locatie Pniël zijn verhuurd. De appartementen zijn zelfstandige huurappartementen, waarbij de bewoners wijkverpleging en huishoudelijke ondersteuning van Rosengaerde kunnen afnemen. Daarnaast zijn alle bewoners welkom om gebruik te maken van de faciliteiten van het zorgcentrum, zoals het restaurant de Blauwe Bogen. “Dit is een fijn uitgangspunt,” vertelt Marlies Haarman, klantadviseur bij Rosengaerde. “Mensen kunnen zelfstandig wonen op deze centrale en historische plek in het dorp, maar de zorg is letterlijk en figuurlijk dichtbij als dat aan de orde is.”

 

Haarman is blij dat de oplevering een feit is. De bouw van de appartementen heeft lang geduurd, terwijl de vraag naar dit soort woningen groot is. In het uiteindelijke ontwerp is rekening gehouden met de privacy van de buurtbewoners, daarnaast is het gebouw geheel gasloos. “Ja, de aanloop naar de bouw heeft lang geduurd. Maar nu staat er een mooi complex, dat recht doet aan de omgeving en voldoet aan de wensen van de buurt, de gemeente en onszelf. We hopen dat de nieuwe bewoners hier met veel plezier mogen wonen!”

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home