Lettertype aanpassen A+ A-
Dankzij Stichting Vrienden van Rosengaerde naar het circus

Op vrijdag 3 juni konden bewoners en cliënten van Rosengaerde samen met hun familieleden genieten van een fantastische circusvoorstelling. Want Circus in de Zorg zette haar tent op bij het woonzorgcentrum in Dalfsen!

 

Tijdens drie voorstellingen werden de bezoekers verrast en vermaakt met allerlei shows. Acrobaten deden spannende acts in de lucht, clown Frenky maakte de toeschouwers aan het lachen en hondjes en poezen dartelden door de piste. Het was voor alle bezoekers een onvergetelijke voorstelling.

 

De komst van dit speciale circus werd geïnitieerd door Stichting Vrienden van Rosengaerde. Deze stichting organiseert en bekostigt al jarenlang allerlei activiteiten om het welzijn van de cliënten van Rosengaerde te bevorderen. In 2018 werd een vergelijkbare dag georganiseerd en die werd zo goed ontvangen, dat het circus dit jaar weer terugkeerde naar Dalfsen.

 

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. De artiesten vormen een bonte mix van internationale professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Een mooie missie, dit ook dit jaar weer geslaagd is voor de bewoners en cliënten van Rosengaerde.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home