Lettertype aanpassen A+ A-
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde

Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in Dalfsen als op de locatie in Lemelerveld kon Rosengaerde rekenen op de hulp van een groep vrijwilligers die deze dag flink de handen uit de mouwen hebben gestoken. Ontzettend fijn dat mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep mee te komen helpen!

 

Ondanks het druilerige weer werden in Dalfsen de verschillende tuinen van Rosengaerde onder handen genomen. Er werd schoongemaakt, het meubilair werd tevoorschijn getoverd en nieuwe plantjes vonden hun plek. Klaar voor de lente dus! Tussen de bedrijven door was er tijd voor een gebakje, gebracht door Univé Dalfsen. Dat ging er natuurlijk goed in.

 

In het Anker in Lemelerveld werd het Atrium gepoetst en opgevrolijkt. Stofzuigen, poetsen en het planten van fleurige plantjes maakte hier een mooi verschil.

 

Rosengaerde is ontzettend dankbaar voor de hulp van de vrijwilligers, onder wie een aantal leerlingen van het Carmel College. Als dank kregen alle deelnemers een heerlijke lunch aangeboden.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home