Lettertype aanpassen A+ A-
Informatiebijeenkomst Parkinson op woensdag 10 november

Op woensdag 10 november organiseren woonzorgcentrum Rosengaerde en Interaktcontour een informatiebijeenkomst over Parkinson. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die te maken hebben met Parkinson. Het is een eerste vervolg op de succesvolle pilot die de twee organisaties in de zomer hebben gehouden.

 

Inwoners die te maken hebben met Parkinson kunnen er kennismaken met elkaar, ervaringen uitwisselen en activiteiten doen. Op het programma staat dit keer ook een training van een fysiotherapeut. Daarnaast is deze vervolgbijeenkomst bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over mogelijke vervolgactiviteiten die na deze bijeenkomst gepland kunnen worden. Mensen die hebben deelgenomen aan de pilot in de zomer zijn uitgenodigd om weer aan te sluiten. De bijeenkomst staat op zichzelf, dus ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

 

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Rosengaerde en start om 10.00 uur, geïnteresseerden zijn welkom vanaf 9.30 uur. Om 15.00 uur ronden we af. Voor drinken wordt gezorgd, graag zelf een lunchpakketje meenemen. Opgeven kan bij Wander Kolk, seniorbegeleider bij Interaktcontour. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-83 66 12 98 of het e-mailadres w.kolk@interaktcontour.nl.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home