Lettertype aanpassen A+ A-
Ook Rosengaerde neemt deel aan Wandel3daagse

De eerste drie dagen van juni stonden in Dalfsen in het teken van de Wandel3daagse. Waar traditiegetrouw grote aantallen kinderen van scholen en sportverenigingen meelopen tijdens dit evenement, was ook Rosengaerde dit jaar weer van de partij. Stichting Vrienden van Rosengaerde hielp mee bij de organisatie en de coördinatie van het evenement.

 

In een scootmobiel, rolstoel of driewieler konden bewoners een speciaal voor hen uitgestippelde route afleggen. Dit jaar deden er maar liefst 90 cliënten en bewoners van Rosengaerde mee. Alle drie de avonden werd vier kilometer afgelegd, waarbij enthousiaste vrijwilligers de bewoners begeleidden. Een belevenis voor de bewoners en cliënten van het woonzorgcentrum. Het wandelevenement werd vrijdagavond op passende wijze afgesloten met een feestelijk samenzijn in Rosengaerde. Op naar volgend jaar!

 

Overigens was er ook een groep medewerkers van Rosengaerde te zien tijdens de Wandel3daagse. Vanuit het team Thuiszorg liep een groep enthousiaste zorgmedewerkers mee.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home