Lettertype aanpassen A+ A-
Proef Dalfsen

Op zaterdag 14 september vindt Proef Dalfsen plaats. Ook bij Rosengaerde kunt u op deze dag meegenieten van activiteiten die georganiseerd worden. In De Blauwe Bogen wordt er die dag een lekker Proef Dalfsen menu geserveerd. Ook kunt u op stap met de paardentram of de Rosengaerde bus.

 

 

Proef Dalfsen menu

Wilt u een hapje mee eten in De Blauwe Bogen? Bel dan (liefst) voor 6 september met 0529 – 431 541  voor meer informatie over het menu en de kosten en om een plekje te reserveren. Van harte welkom!

 

Paardentram

De paardentram rijdt door Dalfsen en stopt op zaterdag 14 september tussen 10 en 16 uur een aantal keren bij Rosengaerde. In de hal bij de receptie vindt u op de dag zelf de opstaptijden. Gaat u gezellig mee voor een ritje door het dorp? De opstaphalte is bij de hoofdingang van Rosengaerde.

 

Rit met de Rosengaerde bus

In de gemeente Dalfsen wordt van alles georganiseerd. Zo ook bij tuinderij en veehouderij Landjuweel De Hoeven. We rijden er met de Rosengaerde bus naar toe en nemen een kijkje bij de koeien. Er is een kok die kookt met de producten van Landjuweel De Hoeven. Ook u kunt hiervan meegenieten, want er wordt een klein hapje in de bus geserveerd.

Wilt u mee met de bus? Geef u dan op via de opgavestrook in de activiteitenkalender van Rosengaerde. U kunt kiezen uit de ochtend (vertrek om 10.30 uur; u bent rond het middaguur weer terug) of middag (vertrek om 14.00 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Interesse in vrijwilligerswerk?

We rijden tijdens Proef Dalfsen rond op onze duofietsen om mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk bij Rosengaerde. Hart voor mensen? Iets voor een ander betekenen? Op zoek naar een leuke en zinvolle (vrije)tijdsbesteding? Kom erbij! We nodigen u van harte uit voor de informatieochtend op vrijdag 20 september om 10 uur bij Rosengaerde aan de Pastoriestraat 1. In De Blauwe Bogen staat dan de koffie voor u klaar. We vertellen graag meer en ontmoeten u graag de 20e!

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home