Lettertype aanpassen A+ A-
Rosengaerde bedankt vrijwilligers met feestelijke high tea

Op vrijdagmiddag 29 oktober organiseerde woonzorgcentrum Rosengaerde een high tea voor haar vrijwilligers. Tijdens een feestelijke middag werden zij in het zonnetje gezet, als dank voor hun inzet. De middag werd geopend door bestuurder Margot Seip, die de vrijwilligers hartelijk bedankte voor hun inzet. “We zijn ontzettend trots op deze club mensen. Ze zijn van onschatbare waarde voor onze bewoners, cliënten en de organisatie. Het laat daarnaast zien dat Dalfsenaren naar elkaar omkijken en graag hun steentje bijdragen waar dat kan,” aldus Margot Seip.

 

De vrijwilligers genoten van allerlei heerlijke hapjes, bereid en uitgeserveerd door medewerkers van Rosengaerde. Voor de gelegenheid was er bij de ingang aan de zijkant een tent geplaatst, zodat de genodigden voldoende ruimte tot elkaar konden bewaren. Tussen de hapjes door werden de gasten vermaakt met live muziek en een verrassingsbezoek van een goochelaar.

 

Rosengaerde kan dagelijks rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers, die een bijdrage leveren op allerlei vlakken in de organisatie. Zo brengen vrijwilligers dagelijks maaltijden rond naar mensen in het dorp die niet dagelijks zelf willen of kunnen koken. Maar ook in de technische dienst, bij de dagbesteding, in de tuin en natuurlijk in de zorg dragen vrijwilligers hun steentje bij.

 

Heeft u ook interesse om vrijwilligerswerk te doen bij Rosengaerde? Neem dan contact op via vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home