Lettertype aanpassen A+ A-
Rosengaerde te zien bij de Slimme Zorg Estafette

Van 6 februari tot en met 3 maart vindt de Slimme Zorg Estafette plaats. Regio Oost trapt af en geeft daarna het stokje door aan de volgende regio. Rosengaerde werkt mee aan een sessie over het efficiënt inzetten van personeel.

 

Tijdens het evenement staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Joanne Kroes (manager Zorg bij Rosengaerde) vertelt tijdens een sessie op 10 februari over het project ‘Jouw contract, een bewuste keuze’ dat Rosengaerde in samenwerking met stichting Het Potentieel Pakken (HPP) deed. Dankzij dit project heeft Rosengaerde de inzet van personeel efficiënter gemaakt, onder andere door contractuitbreiding van huidige medewerkers. Het verandertraject leverde Rosengaerde waardevolle inzichten op, die ook voor andere zorgorganisaties toe te passen zijn.

 

De sessie vindt plaats op 10 februari van 10.00 tot 11.30 uur, aanmelden kan via de website van de Slimme Zorg Estafette. De Slimme Zorg Estafette wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en vindt achtereenvolgens plaats in de regio oost, west, noord en zuid.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home