Lettertype aanpassen A+ A-
Voorstelling Dag Mama in theater De Stoomfabriek

De kaartjes voor de voorstelling Dag Mama zijn UITVERKOCHT. 

 

Rosengaerde organiseert op dinsdag 1 oktober om 19 uur de voorstelling Dag Mama. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Dalfsen, die hiervoor een subsidie verleend heeft. De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. En haar dochter vraagt zich af hoe ze daarmee om moet gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis.

 

Door middel van prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van iemand met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. De voorstelling heeft mooie recensies ontvangen. Zo schrijft De Gelderlander ‘Must voor naasten en instanties’ en een zorgprofessional zegt ‘Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!’ En een dochter van een moeder met dementie geeft aan ‘Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan’. De voorstelling Dag Mama geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s Nieuwsuur, Landinwaarts en Tijd voor Max. Beleef het ook en kom naar de voorstelling op 1 oktober om 19 uur in Theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 in Dalfsen.

 

Informatie over de kaartverkoop

De kaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn vanaf maandag 2 september vanaf 9.00 uur tegen contante betaling af te halen bij de receptie van Rosengaerde, Pastoriestraat 1, Dalfsen. Zolang de voorraad strekt (let op! er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar) en max. 2 kaarten per persoon.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home