Lettertype aanpassen A+ A-
Welkom bij Rosengaerde op burendag

Op 24 september is het Nationale Burendag, een dag waarop mensen iets goed doen voor elkaar en de buurt. Woonzorgcentrum Rosengaerde verwelkomt haar buren en andere geïnteresseerden om die dag een kijkje te komen nemen.

 

Bezoekers kunnen genieten van een proeverij van gerechten om kennis te maken met de maaltijdservice, er worden leuke dingen verkocht die gemaakt zijn door bewoners en cliënten en natuurlijk is er allerlei informatie te verkrijgen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u in gesprek over de zorg en diensten die Rosengaerde biedt. Partnerorganisaties Saam Welzijn en Philadelphia sluiten ook aan met een kraampje. Natuurlijk is er ook aan de buurtkinderen gedacht, er zal een suikerspinmachine klaarstaan voor een zoete traktatie.

 

De buren uit de omliggende straten van Rosengaerde hebben een uitnodiging in de bus gekregen om een kijkje te komen nemen. Maar ook alle andere geïnteresseerden zijn deze dag van harte welkom bij Rosengaerde. Bij mooi weer wordt Burendag georganiseerd in de beweegtuin aan het Pleijendal, bij slechter weer verhuist het evenement naar binnen.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home