23 december 2022

Wijkverpleging beoordeeld door PREM met prachtcijfer

Jaarlijks meet PREM de cliëntervaringen aan de hand van een korte vragenlijst. Zo weten wij hoe cliënten onze wijkzorg ervaren en waar nog verbetermogelijkheden zijn.

Pluim

Waar we in 2021 werden beoordeeld met een ruime 8, kregen we dit jaar maar liefst een prachtige 8,9. ‘Ik ben blij met de vertrouwde gezichten die ik elke keer zie en met de warme zorg.’ ‘Ik kan mezelf zijn en voel me gehoord.’ ‘De zorgverleners zijn goed en kundig.’ Enkele citaten die uit het rapport naar voren kwamen. Een mooie pluim voor onze medewerkers uit de wijkzorg!

Meer nieuwsberichten

We zijn trots!

Begin van het jaar zijn de externe audits certificering ISO 9001 geweest en we hebben een mooi rapport ontvangen. De auditor heeft gesproken met een cliënt, het management en met verschillende medewerkers van Rosengaerde.

Lees meer

Wereldgezondheidsdag: Mijn gezondheid, mijn recht

Vandaag is het wereldgezondheidsdag. Al vanaf 1995 organiseert de Wereldgezondheidsorganisatie deze bijzondere dag. De datum staat gelijk met de oprichtingsdatum van de WHO (World Health Organization), door de Verenigde Naties op 7 April 1948. Een dag om stil te staan bij de volksgezondheid in het algemeen. Ieder jaar staat de dag in het teken van…

Lees meer

Nieuwbouw Rosengaerde bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van het nieuw te bouwen zorgcentrum aan de Bronstijd in Dalfsen is bereikt. Donderdag 14 maart zijn rond het middaguur genodigden, medewerkers van Rosengaerde en Kuiper Bouw samengekomen om dit op de plek zelf te vieren.

Lees meer