Lettertype aanpassen A+ A-
Zomers genieten bij Rosengaerde

Als de temperaturen tropische waarden aantikken, wordt iedereen blij van een ijsje. Wat een perfecte timing was het van de Stichting Vrienden van Rosengaerde om op deze zomerse woensdag de ijscokar in te vliegen. Bewoners, cliënten, maar ook vrijwilligers en medewerkers genoten van een heerlijke ijsco. Stichting Vrienden van Rosengaerde organiseerde, net als vorig jaar, deze zomerse traktatie.

 

De stichting organiseert en bekostigt al jarenlang extra activiteiten voor bewoners en cliënten van Rosengaerde. Eerder deze zomer stond er op het terrein van Rosengaerde een grote circustent en konden bewoners en cliënten naar een speciale voorstelling. Vandaag stond in het teken van een lekkere traktatie, in de vorm van een ijsco. ‘Vorig jaar hebben we ook ijs uitgedeeld en dat was zo’n succes, dat we het dit jaar gewoon nog eens doen. Blije gezichten, dat is waar we het voor doen!,’ aldus Gerda de Groot, voorzitter van Stichting Vrienden van Rosengaerde. Ze schept nog eens een bakje vol. Het ijs komt van De IJssalon van Dalfsen en valt goed in de smaak. ‘We vinden het als Stichting Vrienden van Rosengaerde belangrijk om iets toe te voegen voor de mensen die hier wonen of cliënt zijn. Zorgen voor iets extra’s. Fantastisch dat we dit kunnen doen!’

 

Ook aan de medewerkers van Rosengaerde wordt gedacht door de Stichting Vrienden van Rosengaerde. Het team Thuiszorg Dalfsen heeft sinds deze week de beschikking over twee elektrische fietsen, aangeschaft met financiële ondersteuning van de Vrienden van Rosengaerde. De elektrische fietsen worden gebruikt tijdens de routezorg van de thuiszorg. Een duurzame investering dus!

 

Wilt u ook meehelpen om de cliënten en bewoners van Rosengaerde een fijne dag te bezorgen? Meldt u zich dan aan als donateur van de Stichting Vrienden van Rosengaerde via www.rosengaerde.nl. U kunt ook een gift doen zonder donateur te worden. Het gewenste bedrag maakt u dan over naar NL60 RABO 03128 23878 ten name van Stichting Vrienden van Rosengaerde.

Ga terug naar de nieuws pagina

Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home