Lettertype aanpassen A+ A-
Medezeggenschap

Rosengaerde heeft een cliëntenraad, een ondernemingsraad en een vrijwilligersraad.

 

In de cliëntenraad worden alle cliënten van zorgcentrum Rosengaerde door diverse leden vertegenwoordigd. De belangrijkste doelstelling is het gemeenschappelijk behartigen van de belangen van alle cliënten die gebruik maken van verschillende vormen van zorg- en dienstverlening van Rosengaerde in de breedste zin. De cliëntenraad heeft adviesrecht en brengt als zodanig gevraagd en ongevraagd advies uit aan de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die voor de cliënten van Rosengaerde van belang zijn. Nadruk ligt op de kwaliteit van zorg, voeding en welzijn. Het uitgangspunt is altijd de wens van de cliënt.

 

De cliëntenraad bestaat uit:

 

Willem van Nijnanten – voorzitter
Foky van Rijswijk – aanspreekpunt verpleeghuis boven
Hennie Kappert – aanspreekpunt verpleeghuis beneden
Jan Oost – aanspreekpunt Pleijendal/Schoolstraat
Tonny Zijsveld – aanspreekpunt grote en kleine Brandkolk
Eef Kleinherenbrink – aanspreekpunt Het Anker Lemelerveld
Adriaan Koenen – aanspreekpunt thuiszorg in de wijk

 

In contact komen met de cliëntenraad? Dat kan via clientenraad@rosengaerde.nl of door te bellen met de receptie van Rosengaerde: 0529 – 43 15 41.

 

In de ondernemingsraad zit een afvaardiging van medewerkers. Zij behartigen de belangen van de medewerkers en hebben advies- en/of instemmingsrecht bij bepaalde regelingen of procedures.

 

Sinds 2016 is er ook een vrijwilligersraad. Aangezien we een grote groep vrijwilligers hebben binnen Rosengaerde, vinden we het ook belangrijk dat zij hun stem kunnen laten horen.

Het laatste nieuws
Start Mantelzorgspreekuur Dalfsen
Mantelzorg is iets wat vaak uit liefde voor een ander gedaan wordt. Dankzij de mantelzorgerLees meer...