Helpende Plus

Kom jij onze thuiswonende cliënten helpen met de dagelijkse verzorging en ondersteuning, afgestemd op individuele wensen? 

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en kunt zelfstandig werken. Je beschikt over een diploma op het niveau van helpende niveau 2, aangevuld met het MBO-certificaat Helpende Plus. Ervaring in het vak- en werkgebied is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Heb je alleen een relevant diploma niveau 2 en wil je graag de stap maken naar Helpende Plus; dit kan via onze interne opleiding voor Helpende Plus.

Wij zoeken een medewerker die beschikt over goede contactuele vaardigheden, zodat je op een correcte manier de cliënten te woord kan staan, zowel direct als indirect. Je bent tevens klant- en resultaatgericht ingesteld. Ook ben je flexibel en integer en je hebt een collegiale instelling.
Wat ga je doen?

Je komt te werken als Helpende Plus in een van de teams Zorg Thuis in Dalfsen of Lemelerveld. Als medewerker Helpende Plus vervul je een belangrijke rol in het leven van onze cliënten en bewoners. Je verleent dagelijkse verzorging en ondersteuning, afgestemd op de wensen van de cliënt. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt.

Je verricht verschillende werkzaamheden zoals het aanreiken en toedienen van medicatie, uitvoeren van handelingen en het ondersteunen van Verzorgenden bij het leveren van zorg aan cliënten. Tevens neem je deel aan het werkoverleg.

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving die volop in ontwikkeling is. Het salaris is minimaal € 2.285,77 en maximaal € 3.013,60 conform de CAO VVT 2022–2024 (FGW 30). Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, een reiskostenregeling. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op, waarbij je iedere maand een bedrag (afhankelijk van het aantal contracturen) spaart. Je kunt dit inzetten voor jouw eigen duurzame inzetbaarheid. Wij bieden je een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit.

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde!

Gegevens

Plaatsingsdatum
05-04-2024
Reageer voor
31-05-2024
Uren per week
12
Dagen per week
3
Locatie
Thuiszorg Dalfsen of Lemelerveld
CAO
Salaris
€ 2.285,77 - € 3.013,60

Enthousiast? Solliciteer hier:

Sollicitatie nieuw

Persoonsgegevens

Motivatie en CV