Lid voor de Vrijwilligersraad

Samen met onze grote groep vrijwilligers verzorg je fijne momenten voor de cliënten; daarnaast behartig je de belangen van de vrijwilligers en draag je samen met de raad zorg voor een positieve ervaring in vrijwilligerswerk.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze organisatie als lid van de Vrijwilligersraad. Enige ervaring als vrijwilliger binnen Rosengaerde of vergelijkbare ervaring is erg fijn. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om een standpunt duidelijk te verwoorden. Je bent bereid om actief deel te nemen aan vergaderingen en andere raadsactiviteiten.
Wat ga je doen?

Als lid van de Vrijwilligersraad heb je een aantal belangrijke taken en verantwoordelijkheden, zoals het vertegenwoordigen van vrijwilligersbelangen. Over het algemeen draait deze rol om het vertegenwoordigen van vrijwilligers binnen de organisatie en het bevorderen van een positieve vrijwilligerservaring. Er vindt 4 keer per jaar een overleg met de vrijwilligersraad plaats. Het mooie aan deze functie is dat je een band opbouwt met de vrijwilligers en je samen fijne momenten verzorgt voor onze cliënten.

Wat bieden wij?


Bij Rosengaerde bieden we jou als lid van de Vrijwilligersraad een warme gemeenschap en liefdevolle waardering. We vieren jaarlijkse een gezellig vrijwilligersfeest en hebben we een leuke kerstmarkt vol gezelligheid. We moedigen jouw eigen initiatieven en ideeën aan en samen kunnen we nieuwe projecten opzetten. Doe met ons mee en maak deel uit van een betrokken en ondersteunende gemeenschap.

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van de vrijwilligers van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Hierbij vertegenwoordigt de Vrijwilligersraad alle vrijwilligers van Rosengaerde en behartigt hun belangen. De raad denkt mee over het vrijwilligersbeleid en is actief als vraagbaak en klankbord. Er zijn zes leden, Huub Schultz is de voorzitter van de Vrijwilligersraad. De leden uit de raad zijn zelf ook actief als vrijwilliger bij Rosengaerde.

Gegevens

Plaatsingsdatum
05-04-2024
Reageer voor
31-05-2024
Locatie
Rosengaerde Dalfsen

Enthousiast? Solliciteer hier:

Sollicitatie nieuw

Persoonsgegevens

Motivatie en CV