Lettertype aanpassen A+ A-
Medewerkers

Rosengaerde kent vele vormen van zorg- en dienstverlening waarbij onze cliënt centraal staat. Mogelijk heeft u onze uitgesproken visie er al over gelezen? We hechten dan ook veel waarde aan tevreden en gemotiveerde medewerkers. Mensen die hun creativiteit, kennis en ervaring willen inzetten voor teambuilding, scholing, bewaking en bevordering van kwaliteit.

 

Als medewerker wil je worden gewaardeerd, gerespecteerd, in de groep passen, gehoord worden, jezelf kunnen ontplooien en bovenal plezier hebben in je werk. Daarom zien wij onze medewerkers niet als een middel om ons doel te bereiken maar als een kapitaal goed. Iets waar we goed voor willen zorgen! Hoe doen we dat?

 

Rosengaerde wil een goede werkgever zijn. Dat willen we laten zien, voelen en ervaren door:

  • Regelmatig te praten met en te luisteren naar onze medewerkers. Zowel formeel als informeel en zowel in groepsverband als individueel.
  • Samen in een open sfeer zoeken naar mogelijkheden en oplossingen zodat er een goede balans is tussen werk en privé.
  • Een klimaat creëren waar je met en van elkaar kunt leren en waarbij goede opleidingsmogelijkheden worden geboden. Het creëren van een gezond en veilig werkklimaat.
  • Aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden bieden, niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook buiten de CAO.
    • Denk aan de regeling Persoonlijk Budget; mogelijkheden voor leuke kortingen door lidmaatschap van “Over de IJssel” en aantrekkelijke kortingen bij Centraal Beheer.
Het laatste nieuws
Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde
Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in DalfsenLees meer...
Home