Daarom Rosengaerde!

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde! Bekijk hier onze actuele vacatures:

Vacatures

Wil je je graag eerst oriënteren op werken bij ons? Natuurlijk bieden we je graag de mogelijkheid om ons eerst wat beter te leren kennen. Neem contact op met ons team Mens & Organisatie, dan bekijken we graag de mogelijkheden met je.

Ervaringen van professionals

Ik zie altijd wel ergens uitdaging in!

Van stagiaire tot vaste kracht

Mijn tip? Sta open voor ontwikkelingen!

Er is veel mogelijk, dus maak je wensen bespreekbaar.

We werken met verschillende doelgroepen, dat is afwisselend.

Het stimuleert om scherp te blijven en houdt het werk erg leuk!