Werken en leren bij Rosengaerde

Heb jij altijd al in de ouderenzorg willen werken of wil jij hierin verder ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bij Rosengaerde hebben we regelmatig ruimte voor BBL-leerlingen. Ben jij student HRM of Communicatie? Ook dan nodigen we je van harte uit bij ons te solliciteren voor een stageplek!

Actuele vacatures

De ouderenzorg staat in het teken van het verbeteren van de kwaliteit van het leven van ouderen. ‘Hoe maak ik het cliënten in deze fase van hun leven zo veel mogelijk naar de zin’? Samen met jouw collega’s kun jij het verschil maken voor onze cliënten. Binnen Rosengaerde krijg jij de kans om te leren en werken in een leuk team en kun je jouw talent inzetten. Je wordt begeleid door een geschoolde werkbegeleider, waarmee je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Daarnaast hebben we een begeleidingstraject om jou de handvatten te geven jouw stage tot een succes te maken.

Beroepsopleidende leerweg (BOL)

Voor BOL -studenten heeft Rosengaerde verschillende werkplekken. Denk hierbij aan de zorg, receptie, technische dienst of de keuken. Ook behoort een gecombineerde stage tot de mogelijkheden. Als student kun je rekenen op goede werkbegeleiding, dat vinden we erg belangrijk. Wij leiden jou op tot de collega van de toekomst!

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Voor BBL-studenten maakt Rosengaerde jaarlijks plekken vrij. Bij een BBL-traject combineer je werken met leren. Een opleiding duurt 1 tot 4 jaar, afhankelijk van welk niveau je volgt en wat je werkervaring is. Rosengaerde betaalt de studiekosten. Elk schooljaar wissel je van werkplek, waardoor jij de kans krijgt om te kijken welke functie het beste bij je past.

Heb je interesse in een BBL-opleiding binnen Rosengaerde? Twee keer per jaar zetten wij vacatures uit voor deze werk-leerplekken. Houd dus onze vacaturepagina in de gaten!

Praktijkopleider

Rosengaerde heeft een eigen praktijkopleider. Heb je vragen over de BOL of BBL-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze praktijkopleider..