Lettertype aanpassen A+ A-
Rosengaerde Dalfsen

In ons hoofdgebouw in het centrum van Dalfsen vindt u sfeervolle ingerichte huiskamers waar, in een kleinschalige setting, zorg en begeleiding wordt gegeven aan bewoners van het verpleeghuis.

 

Rosengaerde is bovendien een gezellig behandel- en ontmoetingscentrum voor zelfstandig wonende ouderen uit de buurt. U vindt er een restaurant, een kapper en een winkel. Ook de opticien, audicien en orthopeed houden spreekuur bij ons ‘aan huis’. Kijk bij Diensten hoe wij u nog meer kunnen ondersteunen in uw zelfstandigheid en prettig leven.

 

Grote Brandkolk

Binnen deze woonzorglocatie bieden wij een intensievere vorm van zorg. Tevens is het een perfecte plek voor echtparen. De ruime en lichte centrale hal maakt de verbinding met het hoofgebouw van Rosengaerde en met de appartementen van de Pleyenhof.

 

Kleine Brandkolk

Dit kleinschalige appartementencomplex bevindt zich in de directe nabijheid van Rosengaerde. Het telt zes appartementen met elk een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Bewoners van de Kleine Brandkolk delen bovendien een gezellige huiskamer.

 

Pleyenhof

Pleyenhof telt 38 driekamerappartementen, verdeeld over twee etages. In deze appartementen kunt u diverse vormen van zorg en ondersteuning krijgen. Via de centrale hal bent u snel in het hoofdgebouw waar u vele voorzieningen vindt en anderen ontmoet in de huiskamers, het restaurant of in de winkel.

 

Schoolstraat

Deze 20 woningen liggen op het terrein van Rosengaerde, op loopafstand van het hoofdgebouw. In deze woningen woont u zelfstandig en kunt u naar wens ondersteuning of zorg thuis krijgen.

Het laatste nieuws
Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten
Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser organisaties richtenLees meer...