1 maart 2022

Hercertificering ISO kwaliteitsmanagement

Rosengaerde heeft het certificaat ISO kwaliteitsmanagement opnieuw behaald. De onafhankelijke, externe organisatie Certificatie in de Zorg onderzoekt eens in de drie jaar of wij als organisatie goed functioneren.

Kwaliteit van zorg

Het onderzoek richt zich echt op de kwaliteit van onze zorg. Wat voegen onze zorgmedewerkers toe in het leven van de cliënten en draagt de rest van de organisatie hier aan bij door goed, veilig en efficiënt te werken? Rosengaerde is sinds 2018 gecertificeerd, een certificaat is drie jaar geldig. Het nieuwe certificaat is geldig tot november 2024. Dat is een mooi resultaat waar we dan ook trots op zijn!

Meer nieuwsberichten

We zijn trots!

Begin van het jaar zijn de externe audits certificering ISO 9001 geweest en we hebben een mooi rapport ontvangen. De auditor heeft gesproken met een cliënt, het management en met verschillende medewerkers van Rosengaerde.

Lees meer

Wereldgezondheidsdag: Mijn gezondheid, mijn recht

Vandaag is het wereldgezondheidsdag. Al vanaf 1995 organiseert de Wereldgezondheidsorganisatie deze bijzondere dag. De datum staat gelijk met de oprichtingsdatum van de WHO (World Health Organization), door de Verenigde Naties op 7 April 1948. Een dag om stil te staan bij de volksgezondheid in het algemeen. Ieder jaar staat de dag in het teken van…

Lees meer

Nieuwbouw Rosengaerde bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van het nieuw te bouwen zorgcentrum aan de Bronstijd in Dalfsen is bereikt. Donderdag 14 maart zijn rond het middaguur genodigden, medewerkers van Rosengaerde en Kuiper Bouw samengekomen om dit op de plek zelf te vieren.

Lees meer