Activiteiten en ontspanning voor mensen met Parkinson

Inwoners uit de gemeente Dalfsen met de diagnose Parkinson zijn van harte welkom aan te sluiten bij de Parkinsongroep. Elke woensdag komt deze groep vanaf 9.30 uur bij elkaar in Rosengaerde.

Met elkaar worden allerlei verschillende activiteiten ondernomen. Dit onder begeleiding van professionals uit het vakgebied, zoals een fysiotherapeut of logopedist. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens het gezamenlijk nuttigen van de lunch. Wander Kolk van Interaktcontour en Mia Tieman van Rosengaerde begeleiden de groep. “De activiteiten die we doen, sluiten natuurlijk goed aan op de doelgroep. We activeren en inspireren deze mensen,” vertelt Wander Kolk. Mia Tieman vult aan: “Welzijn en elkaar ontmoeten is de basis.”

Praktische informatie

Het is niet nodig om zorg te ontvangen van Rosengaerde om aan te sluiten bij deze groep, dit initiatief is juist bedoeld voor Dalfsenaren die thuis wonen. De Parkinsongroep is elke woensdag van 10.00 tot 14.30 uur bij Rosengaerde. Inloop is vanaf 9.30 uur. Tussendoor wordt gezorgd voor eten en drinken. Inwoners uit de gemeente Dalfsen met de diagnose Parkinson nodigen we uit om aan te sluiten!

Meer informatie is te verkrijgen via Wander Kolk van Interaktcontour. Wander is van maandag tot en met donderdag te bereiken op 06-83661298 of per mail.