Langer thuis wonen dankzij Tafeltje Dekje

Zeven dagen per week kunt u een koelverse of warme maaltijd thuisbezorgd krijgen. Deze Tafeltje Dekje maaltijden worden bereid bij Rosengaerde en de koks houden rekening met de verdeling van koolhydraten, vette en eiwitten, en ook met dieetwensen of allergieën.

Iedere week kunt u aangeven op een uitgebreid keuzemenu welke maaltijden en bijgerechten u wenst. Ook op zondagen en feestdagen bezorgen wij! Ontvangt u gasten? Extra maaltijden zijn eenvoudig bij te bestellen. U bent ook van harte welkom om uw maaltijd in ons ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen te nuttigen.

De maaltijden worden dagelijks rond het middaguur bezorgd door een fantastisch team van vrijwilligers. Zij rijden zoveel mogelijk vaste routes, zodat u deze mensen ook leert kennen. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat de vrijwilligers ook een sociale rol vervullen. Doet u niet open? Dan trekt de vrijwilliger aan de bel bij onze zorgmedewerkers. De maaltijdservice Tafeltje Dekje is hiermee een belangrijke schakel in onze dienstverlening.

Meer informatie of direct aanmelden?