20 november 2023

Bazaar goed bezocht!

Na een aantal jaren van afwezigheid, werd afgelopen vrijdag 17 november weer een bazaar georganiseerd bij Rosengaerde. Aan de Pastoriestraat was van alles te doen en te koop. Bewoners, cliënten, maar ook veel andere inwoners van Dalfsen hebben Rosengaerde een bezoekje gebracht tijdens de bazaar.

Op de bazaar werden allerlei lekkernijen verkocht. Broodjes haring, zelfgebakken oliebollen en knieperties vonden gretig aftrek. Daarnaast werden er zelfgemaakte kerststukjes en handwerkjes verkocht, maar ook kaarsen en kaarten. In het ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen draaide het Rad van Fortuin, waar mensen lootjes voor konden kopen en met een beetje geluk naar huis gingen met de leukste prijzen. Fijn dat de mannen van ASC ’62 en voorzitter van de vrijwilligersraad Huub Schultz dit leuke onderdeel in goede banen leidden! Ook aan de kinderen werd gedacht, de mooiste schminkcreaties kwamen voorbij.

Rosengaerde bedankt de sponsors Bakkerij van der Most, Jumbo Kamphuis en Mega Crew Dalfsen voor hun bijdrage en natuurlijk alle vrijwilligers die ook tijdens dit evenement weer hun handen uit de mouwen hebben gestoken.

Meer nieuwsberichten

Infopunt nieuwe stijl start in Lemelerveld

De organisaties Rosengaerde, SaamWelzijn, Brugstede en Carinova slaan de handen ineen om in Lemelerveld te starten met een centraal Infopunt. Vanaf 16 november 2023 kunnen bewoners van Lemelerveld iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bij Kulturhus De Mozaïek terecht bij het infopunt.

Lees meer

Rosengaerde organiseert bazaar op 17 november

Aanstaande vrijdag 17 november organiseert Rosengaerde een bazaar. Tijdens dit evenement, dat begint om 13.30 en eindigt om 18.00 uur, is er van alles te doen aan de Pastoriestraat 1. Er worden voor leuke prijzen zelfgebakken lekkernijen verkocht zoals knieperties, oliebollen en snert. Voor de kinderen is er een grabbelton, ook worden er allerlei handgemaakte…

Lees meer

Nieuwbouw zorggebouw voor Rosengaerde feestelijk van start

Woensdag 25 oktober kwamen op de bouwplaats van Kuiper Bouw in Oosterdalfsen verschillende genodigden bijeen. Op de hoek van de Kampmansweg/Welsummerweg wordt namelijk een nieuw zorggebouw voor Rosengaerde gebouwd. Om dat te vieren werd een feestelijk moment georganiseerd. De aanwezigen waren direct omwonenden, medewerkers van Rosengaerde, institutionele investeerder Bouwinvest, vertegenwoordigers van de gemeente Dalfsen en…

Lees meer