20 november 2023

Bazaar goed bezocht!

Na een aantal jaren van afwezigheid, werd afgelopen vrijdag 17 november weer een bazaar georganiseerd bij Rosengaerde. Aan de Pastoriestraat was van alles te doen en te koop. Bewoners, cliënten, maar ook veel andere inwoners van Dalfsen hebben Rosengaerde een bezoekje gebracht tijdens de bazaar.

Op de bazaar werden allerlei lekkernijen verkocht. Broodjes haring, zelfgebakken oliebollen en knieperties vonden gretig aftrek. Daarnaast werden er zelfgemaakte kerststukjes en handwerkjes verkocht, maar ook kaarsen en kaarten. In het ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen draaide het Rad van Fortuin, waar mensen lootjes voor konden kopen en met een beetje geluk naar huis gingen met de leukste prijzen. Fijn dat de mannen van ASC ’62 en voorzitter van de vrijwilligersraad Huub Schultz dit leuke onderdeel in goede banen leidden! Ook aan de kinderen werd gedacht, de mooiste schminkcreaties kwamen voorbij.

Rosengaerde bedankt de sponsors Bakkerij van der Most, Jumbo Kamphuis en Mega Crew Dalfsen voor hun bijdrage en natuurlijk alle vrijwilligers die ook tijdens dit evenement weer hun handen uit de mouwen hebben gestoken.

Meer nieuwsberichten

Tweelingzussen vieren hun 90e verjaardag bij Rosengaerde

De Tweelingzussen Dicky Roebers-Van den Berg en Riek Slendebroek-Van den Berg vierden samen met hun familie dat ze allebei 90 jaar zijn geworden.

Lees meer

Enthousiaste deelnemers genieten van wandel3daagse.

Op woensdag 5 juni startten 40 deelnemers aan de wandel3daagse.

Lees meer

Vrijwilligersfeest Rosengaerde

Een dank je wel voor alle fantastische hulp van de vrijwilligers !!

Lees meer