2 juni 2023

Rosengaerde bedankt vrijwilligers met Indisch feest

Op donderdag 1 juni organiseerde Rosengaerde een Indisch buffet voor haar vrijwilligers. Tijdens een feestelijke middag werden zij in het zonnetje gezet, als dank voor hun inzet. De middag werd geopend door bestuurder Margot Seip, die de vrijwilligers hartelijk bedankte voor hun inzet. “Wij mogen rekenen op de hulp van ruim 300 vrijwilligers. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Onze cliënten, bewoners en medewerkers ervaren hun bijdrage als een steun in de rug. Het laat daarnaast zien dat inwoners van de gemeente Dalfsen naar elkaar omkijken en hun steentje bijdragen waar dat kan. Een jaarlijks feest om deze groep in het zonnetje te zetten vinden we daarom van groot belang,” aldus Margot Seip.

De vrijwilligers genoten van een gevarieerd Indisch buffet, bereid en uitgeserveerd door medewerkers en leden van de Vrijwilligersraad van Rosengaerde. Na het buffet werd genoten van een lekker ijsje, natuurlijk met slagroom en exotische vruchtjes. Om het plaatje compleet te maken was Rosengaerde mooi versierd en draaide er op de achtergrond muziek met een Nederlands-Indisch tintje.

 

Rosengaerde kan dagelijks rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers, die een bijdrage leveren op allerlei vlakken in de organisatie. Zo brengen vrijwilligers dagelijks maaltijden rond van onze service Tafeltje Dekje naar  mensen in de gemeente Dalfsen die niet dagelijks zelf willen of kunnen koken. Maar ook in ons ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen,  bij de dagopvang,  in de tuin en natuurlijk aan extra persoonlijke aandacht voor onze cliënten en bewoners dragen vrijwilligers hun steentje bij. Heeft u ook interesse om vrijwilligerswerk te doen bij Rosengaerde? Neem dan contact op via vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Meer nieuwsberichten

Gotink Catering zet maaltijdservice van Rosengaerde voort

Dinsdag 20 februari jl. tekenden Rosengaerde en Gotink Catering B.V. een intentieverklaring om Tafeltje Dekje per 1 oktober a.s. over te dragen aan Gotink Catering B.V.

Lees meer

Bezoek college B&W Dalfsen aan Rosengaerde

Dinsdagmiddag 13 februari heeft het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen een bezoek aan Rosengaerde gebracht.

Lees meer

Rosengaerde wenst u fijne feestdagen

Rosengaerde wenst u fijne feestdagen en alle goeds voor 2024.

Lees meer