10 juni 2024

Vrijwilligersfeest Rosengaerde

Een dank je wel voor alle fantastische hulp van de vrijwilligers !!

Rosengaerde kan dagelijks rekenen op de fantastische hulp van een groot aantal vrijwilligers, die steeds weer een bijdrage leveren op allerlei vlakken in de organisatie. Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor. Daarom werden zij op 23 mei in het zonnetje gezet. Deze feestelijke middag werd geopend door bestuurder Margot Seip die de vrijwilligers persoonlijk bedankte voor hun inzet.

“Wij mogen rekenen op de hulp van ruim 300 vrijwilligers.
Daar zijn we ontzettend dankbaar voor”, aldus Margot Seip

Na het welkomstsoepje, werd er met elkaar heerlijk genoten van een uitgebreide barbecue, waarvan het vlees werd gebakken door twee enthousiaste vrijwilligers. De ijscokar maakte het eten compleet. Al met al een gezellige, geslaagde middag.

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor Rosengaerde. Zij zijn actief in het ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen, bij de dagopvang, in het verpleeghuis, in de tuin, bij het bezorgen van de maaltijden en natuurlijk voor dat extra beetje persoonlijke aandacht. Lijkt het u ook wat om als vrijwilliger bij Rosengaerde te helpen of wilt u meer weten over wat dit inhoudt, neemt u dan contact op. Dit kunt u doen door te mailen naar vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl.  Wij zien uw bericht graag verschijnen.

Meer nieuwsberichten

Tweelingzussen vieren hun 90e verjaardag bij Rosengaerde

De Tweelingzussen Dicky Roebers-Van den Berg en Riek Slendebroek-Van den Berg vierden samen met hun familie dat ze allebei 90 jaar zijn geworden.

Lees meer

Enthousiaste deelnemers genieten van wandel3daagse.

Op woensdag 5 juni startten 40 deelnemers aan de wandel3daagse.

Lees meer

Informatiemiddag met proeverij eten van Gotink op 22 juni

Kennismaken met de warme maaltijden van Gotink maaltijden op zaterdag 22 juni as.

Lees meer